Νο1 στο Rally Dakar στην κατηγορία του!

Νο1 στο Rally Dakar στην κατηγορία του!

To ISUZU D-Max, φημισμένο για την αξιοπιστία και την οικονομία που προσφέρει, τερματίζει πρώτο ανάμεσα σε όλα τα pick - up στο δημοφιλέστερο αγώνα αυτοκινήτων, στο Rally Dakar!

To Rally Dakar έλαβε χώρα σε μια περιπετειώδη και κακοτράχηλη διαδρομή στην Αργεντινή και τη Χιλή, από τις 3 έως τις 18 Ιανουαρίου.  Η 9.500 km μετ' επιστροφής διαδρομή πέρασε από τα πεδινά της Παταγονίας, την έρημο Atacama και από τα απότομα βουνά των Άνδεων. Συνολικά, μόλις τα 271 από τα 500 4Χ4 και 4Χ2 οχήματα που έλαβαν μέρος, επέστρεψαν πίσω στο Buenos Aires.
Οδηγός του ISUZU D-Max, που τερμάτισε πρώτο στον απόλυτο αγώνα αυτοκινήτων, ήταν ο Bruce Garland, με συνοδηγό του στις δυσκολες διαδρομές, τον Hiroaki Suzuki. Και οι δύο μέλη της ομάδας που δημιούργησε η ISUZU για χάρη του ISUZU Diesel Mission.

ISUZU DIESEL MISSION (Παγκόσμιο πρόγραμμα συμμετοχής της ISUZU σε αγώνες Rally)

Ο κάθε κινητήρας ISUZU είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία αιχμής που παράγει εξαιρετική αντοχή, αξιοπιστία και απαράμιλλη απόδοση, καθιστώντας τον, τον ιδανικό κινητήρα για αγώνες Rally τύπου Dakar σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και η ISUZU αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα Garland Motor Sport, η οποία αγωνίστηκε μέχρι τώρα σε 3 μεγάλους αγώνες με το ISUZU D-Max.

H Garland Motor Sport, είναι μία πολύ γνωστή ομάδα Rally στην Αυστραλία και έχει λάβει μέρος και σε άλλους διεθνείς αγώνες Rally. Η ομάδα αγωνίζεται για να δει ο κόσμος τo επίπεδο της ISUZU στους κινητήρες diesel, από άποψη αντοχής, απόδοσης και πάνω απ’ όλα χαμηλής κατανάλωσης, η οποία είναι και το επίκεντρο του ISUZU DIESEL MISSION.

GARLAND MOTOR SPORT

Η ISUZU έχει αναθέσει στην Garland Motor Sport να αντιπροσωπεύει την ISUZU σε όλους τους διεθνείς αγώνες Rally. Η Garland Motor Sport είναι μία από τις πιο έμπειρες off-road ομάδες της Αυστραλίας κι έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στους πιο σκληρούς αγώνες σε όλο τον κόσμο. Η Garland Motor Sport έχει κερδίσει το Αυστραλιανό Safari 5 συνεχόμενες φορές, αλλά είναι και η πρωταθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Condobolin (New South Wales Rally, Australia) 3 συνεχόμενες φορές. Η ομάδα περιλαμβάνει άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, με μεγάλο υπόβαθρο και εμπειρία.

hard-extreme.com