1.404,8 χλμ με ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ!

1.404,8 χλμ με ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ!

Μεγάλο διαγωνισμό διοργάνωσε η ISUZU τον Οκτώβριο, στα πλαίσια επικοινωνίας της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου που προσφέρουν οι κινητήρες του Νο1 κατασκευαστή κινητήρων diesel στο κόσμο.

Το ερώτημα του διαγωνισμού ήταν: «Πόσα χιλιόμετρα θα διανύσει το D-Max με ένα μόνο ντεπόζιτο;»

Ο διαγωνισμός στήθηκε πάνω στην σελίδα της ISUZU στο Facebook (facebook.com/IsuzuGreece), την οποία επισκεπτόταν όποιος ήθελε να συμμετάσχει.

Το ταξίδι του D-Max ξεκίνησε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από την αντιπροσωπεία της ISUZU στην Τρίπολη, όπου έγινε ο εφοδιασμός του οχήματος, με 76 λίτρα καυσίμου, και η σφράγιση του ρεζερβουάρ παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη Γιάννη και του Προέδρου της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Τρίπολης κ.Γιαννόπουλου Νίκου.

Από εκεί κατευθύνθηκε στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τοπικού αντιπροσώπου της ISUZU. Την επόμενη μέρα, 23 Οκτωβρίου, ξεκίνησε με κατεύθυνση τα Τρίκαλα, σε μία μέρα που ολοκληρώθηκε με μία απολαυστική γιορτή στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Κόζιανη» μας επιφύλαξε ένα θερμό καλωσόρισμα με τοπικούς χορούς.

Ο δρόμος της τελευταίας ημέρας, 24 Οκτωβρίου, οδηγούσε στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Το ISUZU D-Max έχοντας απόθεμα καυσίμου συνέχισε την διαδρομή του μέχρι τον Συνοριακό Σταθμό στις Καστανιές Έβρου…και.. .επέστρεψε ξανά στην Αλεξανδρούπολη για να τερματίσει το ταξίδι του, έχοντας καλύψει 1404,8χλμ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ!

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής χιλιάδες φίλοι του ISUZU D-Max, και οπαδοί της οικονομικής οδήγησης, παρακολούθησαν ζωντανά τη διαδρομή του οχήματος μέσα από τη σελίδα της ISUZU Greece στο Facebook.

Αυτό κατέστη δυνατό καθώς το D-Max ήταν εφοδιασμένο με συσκευή εντοπισμού, η οποία μετέδιδε, ζωντανά, στοιχεία όπως:

•          Θέση του οχήματος

•          Διανυθείσα απόσταση

•          Ποσότητα καυσίμου που απομένει

Ο διαγωνισμός, στον οποίο συμμετείχαν 2.160 άνθρωποι, ανέδειξε νικητή τον κ. Τουζλούδη, ο οποίος έκανε την ακριβέστερη πρόβλεψη (1.405,2χλμ) κερδίζοντας τα καύσιμα ενός έτους για τις εξορμήσεις του! Η δεύτερη νικήτρια κ. Μιντιλογλίτη, με πρόβλεψη 1.403,5χλμ, κέρδισε ένα σαββατοκύριακο εμπειρίας με το ISUZU D-Μax.

Το ISUZU D-Max μέσα σε 3 μέρες απέδειξε πως δεν είναι μόνο ένα πολύ αξιόπιστο και σκληροτράχηλο όχημα, αλλά και πρωταθλητής στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, αφού διήνυσε 1404,8χλμ χωρίς ανεφοδιασμό καυσίμου, έχοντας μέση κατανάλωση 5,4 λ/100χλμ!

Σύμμαχος στην προσπάθεια του D-Max ήταν τα λιπαντικά Shell Helix. Ο κινητήρας του ISUZU D-Max ήταν εφοδιασμένος με λιπαντικά Shell Helix Ultra 5w-30, πλήρως συνθετικά λιπαντικά τα οποία ειναι κατάλληλα για σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με καταλυτικούς μετατροπείς ή αιθαλοπαγίδες.Τα λιπαντικά Shell Helix Ultra 5w-30, με την ανώτερη τεχνολογία των ενεργών συστατικών καθαρισμού της Shell, εξασφαλίζουν μεγαλυτερη οικονομία καυσίμου, ευκολότερη εκκίνηση με κρύο κινητήρα και 37%περισσότερη προστασία σε σχέση με άλλα πληρως συνθετικά λιπαντικά κορυφαίων μαρκών που υποβλήθηκαν σε δοκιμή.

hard-extreme.com